Ne aflam in cea mai frumoasa perioada a anului. O perioada in care milioane de dorinte sunt adresate unei singure persoane. In fiecare an il asteptam pe Mos Craciun la fel de cuminti si nerabdatori. Exagerez. Doar nerabdatori.

Astazi m-am gandit la ceva nastrusnic: oare Mos Craciun ce cadou ar vrea sa primeasca de Craciun? Mai multi reni? Mai multi spiridusi? O fabrica de jucarii mai mare?

Daca i-as putea face un cadou Mosului , fara indoiala, i-as darui o aplicatie de Management Electronic al Documentelor. Imaginati-va numarul halucinant de scrisori primite de Mos Craciun in fiecare an, rapiditatea spiridusilor in selectionarea lor si impartirea pe zone geografice, trimiterea comenzilor catre fabrica de jucarii, distribuirea precisa a jucariilor catre saniile cu reni. O nebunie!!! Aaa, si foarte multe scrisori se pierd pe drum si multe dorinte raman neimplinite!

Ei bine, o aplicatie de Management Electronic al Documentelor ar permite Mosului, spiridusilor si renilor sa nu piarda scrisori, sa nu incurce cadourile, sa termine mai repede. Cu o astfel de aplicatie, Mosul ar primi scrisori, ce vor fi scanate de spiridusi si introduse in sistem, dar si e-mailuri ce se vor salva automat in baza de date a aplicatiei. Expeditorii scrisorilor vor putea fi impartiti in doua categorii: copii cuminti si copii neascultatori. Pentru copiii cuminti scrisoarea va fi trimisa mai departe catre fabrica de jucarii, mai apoi catre „reteaua de distributie” formata din alti spiridusi, din saniile cu reni. Scrisorile copiilor neascultatori vor fi arhivate si pastrate pentru totdeauna.

Mosul ar putea imparti scrisorile primite dupa cum i-ar fi lui mai usor: in functie de tara, de continent, in functie de tipul cadoului, de varsta copiilor. Mos Craciun va sta linistit si dupa Craciun, pentru ca nu va primi scrisori cu reclamatii. Managementul Electronic al Documentelor faciliteaza organizarea activitatii la Polul Nord, iar evenimentele nedorite, cum ar fi pierderea unui cadou, incurcarea destinatarului, vor fi evitate. Mos Craciun are nevoie de o asemenea solutie inteligenta. Intr-o lume in care tehnologia depaseste asteptarile, Mosul trebuie sa se adapteze noilor conditii impuse.

Draga Mos Craciun,

Vreau sa te relaxezi si sa nu mai fi stresat.  Mi-as dori ca de acest Craciun sa nu imi mai aduci jucarii si ciocolata, vreau sa folosesti o aplicatie de Management Electronic al Documentelor! Mos Craciun, vreau sa stie si spiridusii si renii ca munca lor poate fi usurata.

Multumesc!