Cum sa folosim Aplicatiile de Management Electronic al Documentelor in domeniul imobiliar.

O afacere imobiliara nu „piece of cake”.  In primul rand, o astfel de activitate trebuie sa fie extrem de bine organizata astfel incat sa poata raspunda rapid cererilor clientilor. Pe langa acestea, legislatia in vigoare si documentele cerute de legislatie trebuie cunoscute pentru a putea oferi suport si ajutor clientilor in diferitele dificultati ce ar putea fi intalnite in cadrul unei tranzactii imobiliare.

Cea mai mare provocare cu care se confrunta o agentie imobiliara este reprezentata de diversitatea si numarul mare de documente ce trebuie gestionate. Numarul documentelor apartinand unei afaceri imobiliare este direct proportional cu marimea activitatii. Puteți găsi totul unibet pariuri bonus la acest site. Cu cat numarul clientilor se mareste, cu atat vor creste si documentele ce intra in grija agentilor imobiliari. O aplicatie de Management Electronic al Documentelor este o solutie perfecta pentru acest tip de activitate.

In interiorul aplicatiei se pot salva documente precum:  dosare de evaluare, rapoarte de credit, angajamente scrise, contracte de asigurare, taxe platite catre birouri notariale, chitante, contracte de vanzare-cumparare. Posibilitatile de adaptare a aplicatiei de Management Electronic al Documentelor la necesitatile companiei sunt multiple. O astfel de aplicatie este flexibila si permite organizarea documentelor in functie de diferite categorii ( cum ar fi: client, tipul documentului, anul documentului), iar fluxul documentelor este de asemenea prestabilit. Daca asupra unui dosar vor lucra mai multi angajati atunci documentele vor fi rutate electronic fiecarui angajat, in functie de etapa de procesare.

Despre inlaturarea granitelor geografice am vorbit de multe ori in articole, insa repetitia este mama invataturii. Aplicatia de Management Electronic Documente poate fi accesat de oriunde: din cafenea, din masina, de la sediul clientului, in general din orice locatie in care dispunem de o conexiune la Internet. Astfel, gestionarea relatiilor cu clientii este, fara indoiala, mai usoara, intrucat documentele ce lipsesc din servieta pot fi usor gasite in aplicatia de Management Electronic.

De ce sa ne consumam energia in teancuri de hartii si documente pierdute? Tranzactiile imobiliare implica intr-adevar munca eroica si dosare intregi de acte oficiale, necesita timp, rabdare, atentie si multa energie. O aplicatie de Management Electronic al Documentelor permite directionarea energiei inspre actiuni constructive. Salvam documentele in interiorul aplicatiei si gata. De ce sa nu ne fie mai usor cand poate sa ne fie mai usor?