Motorola India, va lansa la evenimentul de saptamana viitoare a 4-a generatie de smartphone-uri Moto G, confirmand detalii despre acest nou device.

Compania a confirmat deja pe Twitter ca Motorola Moto G Gen 4 ce va fi cunoscut si sub numele de Moto G4, va fi disponibil la lansare, exclusiv pentru India. Pentru cele mai bune huse telefoane, intra pe MagazinGsm.ro!

Moto G Gen 4 se lanseaza in India

Separat, intr-o declaratie de presa, Amit Boni (Ceo la nivel national al Motorola pe zona indiana) a confirmat disponibilitatea acestui device prin Amazon India, site-ul pe care va putea fi achizitionat prima data acest smartphone.

Asta deoarece, conform declaratiilor aceluiasi Ceo, “Suntem martorii unei cresteri extraordinare pe piata de E-commerce, iar aceasta va continua sa fie canalul dominant pentru noi (compania noastra), mai ales pentru introducerea de produse noi pe piata din India.\

Moto-G-Gen-4-1

Amazon este una dintre cele mai bune piete online la nivel global deci si din India si suntem bucurosi sa anuntam ca am intreprins un parteneriat exclusiv cu aceasta companie, pentru comercializarea noului nostru smartphone, Motorola G Gen 4.”

Inca de luna trecuta, compania Motorola a inceput sa trimita invitatii media pentru un eveniment ce va avea loc in India. Desi nu era nimic mentionat in invitatie, in afara de data, compania detinuta de Lenovo, isi anticipeaza astfel lansarea celei mai noi generatii de smartphone, seria G, prin device-ul Moto G (Gen 4), prima data in India.

Nu este prima data cand cei de la Motorola aleg sa-si lanseze device-urile pentru prima oara in India, au mai facut-o si cu alte smartphone-uri. De asemenea, este de asteptat ca aceasta companie sa introduca si variante ale Moto G 4 (ca de exemplu Moto G4 Plus), dar si un senzor de amprenta aditional.

Pentru a incepe prezentarea acestui device, Motorola a lansat cateva clipuri video de tip teaser, pe Twitter in special, teaser-uri care pun in evidenta capabilitatile hardware ale device-ului, comparandu-l cu device-uri care se blocheaza in timp ce te joci jocuri video, se inchid spontan din cauza bateriei consumate si iti strica fotografiile, din cauza unui autofocus nu tocmai inteligent, al camerelor foto.

Desigur, Motorola G4, ar depasi lejer aceste probleme, fiind “telefonul perfect”, conform acestor clipuri de prezentare.

Cu toate astea, pana acum cei de la Motorola nu au dezvaluit si o descriere detaliata a capabilitatilor hardware pentru acest telefon. Se crede ca device-ul va avea ecran de 5.5 inch (full hd 1080p), procesor octa core, 2Gb de Ram, capacitati de stocare interna de pana la 16GB si camera foto secundara (cea pentru selfie-uri) cu senzor de 13 Megapixeli.

De asemenea, se pare ca device-ul va avea si un senzor de amprenta si camera principala de 16 Megapixeli (cea de pe spatele device-ului). Imaginile scapate pe internet pana acum, ne dezvaluie un Moto G 4 Plus de culoare alba, cu senzor de amprenta patrat plasat langa butonul “Home”, o grila pentru speaker, o camera frontala + o camera principala pe spate dotata cu flash si senzori de autofocus.